SPUNK PRESS er et uavhengig anarkistisk forlags prosjekt. Vårt mål er å samle anarkistisk, alternativt og undergrundsmateriale i elektronisk format på datamaskiner, og gjøre dem gratis tilgjengelige.

Arkivet er for tiden lokalisert på Internett (et verdensomspennende data-netteverk som kan nås av fem millioner mennesker), men vi ønsker også å nå ut i BBS-miljøet, til personlige datamaskiner og til de som ikke har tilgang på datamaskiner.

Vi ønsker å hjelpe redaktører og skribenter med å konvertere sitt arbeid til, eller produsere i, et elektronisk format og bruke distribusjonskanalene i det globale nettverket: tekst arkiver på datamaskiner, e-post lister, osv.

Vi søker bidrag i form av fanziner, pamfletter, bøker, artikler, intervjuer, anmeldelser, plakater, og annet materiale, både i trykk og ute av trykk, på ethvert språk. Du kan sende oss ditt materiale enten via e-post eller på en diskett. Hvis du bruker en 'Word Processor' eller 'Desktop Publishing' pakke kan vi publisere materialet ditt verden over. Det vil ikke koste deg noe.

SPUNK PRESS er drevet av et redaktør kollektiv med medlemer i Nederland, Italia, Sverige, USA og Storbrittania. Vi bruker e-post til å koordinere og administrere arkivet. For mer informasjon og siste utgave av vår katalog, kontakt Spunk Press gjennom elektronisk post på spunk@lysator.liu.se, eller skriv til oss på en av følgende adresser:

Spunk PRESS /Electronic Anarchist Archive
C/o Autonomous Centre of Edinburgh,
17, West Montgomery Place,
Edinburgh
Scotland
EH7 5HA

Spunk PRESS
c/o Practical Anarchy
PO Box 179
College Park, MD 20741-1079
USA